Groepsreis Valencia

Groepsreizen staan voor onvergetelijke herinneringen creëren. Groepsreizen betekent sámen deze herinneringen creëren en beleven. Organiseer nu je groepsreis Valencia! Wil je een onvergetelijke reis maken met een groep collega´s van je bedrijf? Een sportieve reis met de voetbalclub? Gezellig weg met de vereniging of de business club? Bedrijfsuitje Valencia stelt een reis samen vol activiteiten die perfect past bij de groep en waar nog lang over wordt nagepraat.

Contact opnemen!

Laat ons jullie groepsreis verzorgen!

Wil je een onvergetelijke groepsreis maken met een groep collega´s of de voetbalclub? Gezellig weg met de vereniging of de business club? Misschien wil je deze groepsreis naar Valencia wel zelf organiseren, maar let op, waarschijnlijk verkijk je op wat er allemaal bij komt kijken. Je krijgt geen antwoorden op je vragen per email, in Spanje spreken ze geen Nederlands of Engels dus ze begrijpen je niet. Je dacht een hotelreservering te hebben maar uiteindelijk toch niet, kortom een hoop stress i.p.v. dat je een leuke aanloop hebt naar jullie groepsreis naar Valencia.

15 jaar ervaring met groepsreizen

Bedrijfsuitje Valencia heeft ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van groepsreizen. De oprichtster Kim van Peer woont sinds 1994 in Valencia, spreekt vloeiend de Spaanse taal en heeft een groot netwerk, wat ervoor zorgt dat jullie groepsreis naar Valencia vlekkeloos zal verlopen. Wij stellen graag een groepsreis samen vol activiteiten die perfect past bij de groep en is aangepast op jullie wensen. Wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en de groep alleen maar hoeft te genieten van de fantastische stad Valencia.

Prachtige activiteiten in groepsverband

Met een groepsreis kom je op locaties waar je normaal gesproken niet komt of zijn er activiteiten die je alleen in groepsverband kunt uitoefenen. Denk dan aan een galadiner in een prachtig landhuis, in een kerk, museum of in een wijnboerderij. Zeilregatta varen op de Mediterrane zee, beachvolleybal toernooi op het strand van Valencia, een paella workshop op een idyllische locatie in de buitenlucht, een privé Flamenco show en nog veel meer.

Onvergetelijke groepsreis naar Valencia

Een reis maken in groepsverband is heel speciaal en daarom moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn. Bedrijfsuitje Valencia zorgt ervoor dat de groepsreis naar Valencia onvergetelijk wordt en er herinneringen worden gecreëerd waar men nog lang over na zal praten.

Meer informatie aanvragen

Bekijk ook onze andere reizen in Valencia!