Over Bedrijfsuitje Valencia

Bedrijfsuitje Valencia is Kim van Peer. Zij heeft al 15 jaar ervaring in het organiseren van groepsreizen, bedrijfsuitjes en evenementen. Zij heeft de snelle en verrassende ontwikkeling van de stad stap voor stap meegemaakt. Van een nog onbekende stad in begin jaren ‘90 tot aan de ‘booming place to be’ van nu. Zij monitort alles wat je van Valencia moet weten: de do’s and dont’s, de hotspots en unieke activiteiten!

Leuke activiteiten in Valencia, zonder zorgen!

Bedrijfsuitje Valencia is gespecialiseerd in het organiseren van groepsreizen. Er komt heel wat bij kijken om een reis vanuit Nederland naar het buitenland te organiseren.  Maak je geen zorgen, wij regelen ter plaatse alles voor je zoals hotelboekingen, transfers op maat, reserveringen in restaurants, leuke activiteiten zoals een zeiltocht, fietstour, tapas tour, of een paella workshop.

Laat je verrassen door de exclusief op maat gemaakte programma’s die wij je kunnen aanbieden, nét even anders…

Bedrijfsuitje Valencia regelt alles van A tot Z

Kim van Peer, oprichtster van Bedrijfsuitje Valencia woont al 29 jaar in Spanje, dus de Spaanse taal en de Spaanse gewoontes zijn geen drempel om een reis op maat te organiseren. Met haar specialistische lokale kennis en 15 jaar ervaring in het organiseren van groepsreizen, biedt zij jou de mogelijkheid een unieke reis, afgestemd op je budget en je wensen, te realiseren waar nog lang over nagepraat zal worden!

Bedrijfsuitje Valencia regelt alles van A tot Z, afgestemd op je budget en op je wensen. Alle reizen zijn uniek en eenmalig, dus speciaal voor iedere opdrachtgever op maat gemaakt!

Kim van Peer, oprichtster bedrijfsuitjesvalencia.nl

Mijn naam is Kim van Peer, oprichtster van Bedrijfsuitje Valencia en sinds 1994 woonachtig in Valencia. In 1994 vertrok ik naar Valencia om een Spaanse taalcursus van 6 maanden te volgen, maar ik werd direct verliefd op deze fantastische stad en ben sindsdien niet meer weggegaan. Sinds 2008 organiseer ik bedrijfsuitjes in Valencia.

Lora van den Hemel, assistent event manager

Mijn naam is Lora van den Hemel, assistent event manager bij Bedrijfsuitje Valencia. Sinds 2018 ben ik woonachtig in het zonnige Valencia en ik laat jou daarom graag mijn favoriete plekjes van de stad zien. Voor een bedrijfsuitje ben ik voor en achter de schermen voor jullie aan het werk, van het boeken van de hotelkamers tot het begeleiden van de groep door deze prachtige stad.
Contact opnemen!