Accommodatie Valencia

Accommodatie Valencia

Valencia heeft meer dan 300 accommodaties. Bedrijfsuitje Valencia werkt samen met een aantal top 4 of 5 sterrenhotels. Daarnaast heeft Valencia een aantal bijzondere gebouwen op verschillende locaties van de stad. Deze vaak van oorsprong oude gebouwen zijn omgebouwd tot knusse boetiek hotels. Ook bieden wij luxe appartementen aan voor een uiterst comfortabel verblijf.

Regel accommodatie
Transfer Valencia

Valencia transfer

Naast de normale transfer per touringcar of shuttlebus bieden wij de mogelijkheid om in style opgehaald te worden. Dit kan zijn d.m.v. privé chauffeur, glamour limousine, of een flower power Volkswagen Vintage busje.

Transfer contact
Uitgaan Valencia

Op stap in Valencia

Valencia beschikt over tal van prachtige restaurants. Van romantisch tot exclusief, van hip tot verrassend. De trendy Marina Beach Club is een van de verrassende restaurants en is een aanwinst voor Valencia, gelegen op het strand. Chillen aan het mooie zwembad is een must-do als je in Valencia bent. Voor de nachtbrakers zijn er genoeg discotheken zoals openlucht discotheek L’Umbracle of MYA die tot in de late uurtjes open zijn.

Contact opnemen
Teambuilding buitenland

Teambuilding

Dankzij het mooie weer worden veel buiten activiteiten georganiseerd zoals catamaran varen, lunchen aan het strand, wandeltours door de stad of fietstours door de drooggelegde rivierbedding met een privé gids, bezoek aan een wijnboerderij en nog veel meer! Valencia heeft volop mogelijkheden om voor jouw bedrijf een mooie teambuilding te organiseren, waar de deelnemers ook nog eens plezier aan beleven.

Contact opnemen