Marathon Valencia

Marathon Valencia 2020, schrijf je nu in!

Hardlopen door de fantastische stad Valencia! Ideaal in combinatie met een stedentrip in deze populaire stad. Op 6 december vindt voor de 40ste keer deze marathon plaats én jij kan aan de start staan! Je loopt door de oude straatjes van Valencia en onderweg word je aangemoedigd door de vele supporters die langs de route staan. De finish wordt bereikt door over een 150 meter lang platform te rennen, die over het water van de Stad van de Kunst en Wetenschappen ligt. Om op deze lokatie te finishen is uniek in heel de wereld! Kortom: volop genieten!

Datum: 6 december 2020
Start: Stad van Kunst en Wetenschappen
Tijd: 8.30 uur
Finish: Stad van Kunst en Wetenschappen

 • GEGARANDEERD STARTBEWIJS

  Valencia Ciudad del Running, met medaille

 • TRANSFERS

  Transfers van en naar luchthaven hotel start/finish

 • HOTEL

  Met een centrale ligging

 • EXCURSIE VALENCIA BIJBOEKEN

  Bijboeken van excursie is mogelijk

Inschrijven Marathon Valencia 2020

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Wij nemen binnen 24-uur contact op om de Marathon Valencia inschrijving te bespreken. Je kan ons ook telefonisch bereiken.

Inschrijving Marathon Valencia

Wij zijn officieel partner van de organisatoren van de Marathon van Valencia (Valencia Ciudad del Running). Wij bieden diverse arrangementen aan naar de Marathon van Valencia wat gehouden wordt op 6 december. Er is plek voor 16.000 deelnemers en de inschrijfkosten zijn vanaf €65. Inclusief o.a. startnummer, medaille, officieel T-shirt, runners kit, verzekering, 10 energie dranken, paella party, parkeerplaats, en nog veel meer. Je moet 18 jaar of ouder zijn om aan deze hardloopwedstrijd mee te mogen doen. Indien je graag een korter of langer verblijf wenst bekijken wij graag de mogelijkheden en brengen wij vrijblijvend een offerte uit.

Marathon offerte aanvragen
Halve marathon Valencia
Valencia Marathon
Valencia Marathon Inschrijven

Halve Marathon Valencia 2020

Wil je een hardloopwedstrijd zelf meelopen die korter is in Valencia? Op zondag 25 oktober 2020 wordt er een halve marathon gelopen in de stad. Deze marathon is 21.097,5 meter lang. Er is plek voor 10.000 deelnemers en de inschrijfkosten zijn vanaf €33. Inclusief o.a. startnummer, medaille, officieel T-shirt, runners kit, verzekering, en nog veel meer. Je moet 18 jaar of ouder zijn om aan deze hardloopwedstrijd mee te mogen doen. De start is in de haven en je loopt door de gezellige straten van Valencia en komt langs mooie pleinen zoals het Plaza Ayuntamiento.

Marathon combineren met een citytrip Valencia

Wellicht vind je het leuk om voor of na de marathon ook nog wat van de stad te zien. Ook al zie je tijdens de marathon zelf al veel van de stad, is het toch net even iets anders als je zonder al te veel inspanning om je heen kunt kijken. Boek bijvoorbeeld een fietstour, een stadswandeling, een catamaran tocht of maak je eigen paella tijdens een paella workshop. Uiteraard bieden wij nog veel meer mogelijkheden aan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie aanvragen

Bekijk ook onze andere reizen in Valencia!